Verschillende opgaven om het juiste resultaat te behalen

Het project is groot, heeft veel doelstellingen en is vernieuwend. Daarom hebben we vijf verschillende opdrachten bedacht. De antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat de Crowd Safety Manager zo goed mogelijk werkt. Bij de vragen houden we ook rekening met wat Nederlanders belangrijk vinden.

Hieronder staan de opdrachten. Als je benieuwd bent naar de oplossingen, klik dan hier en meld je aan. Dan houden we je op de hoogte.

Geintereseerd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat dan hier uw gegevens achter, zodat wij u op de hoogte kunnen houden. Daarnaast kunt u het project ook via Linkedin volgen.

Techniek
Kunnen we computermodellen maken waarmee de politie en gemeente kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren als het druk is? Zodat ze kunnen ingrijpen voordat het fout gaat?

Bestuur, organisatie en uitvoer
Welke nieuwe kennis hebben de gemeente en de politie nodig om goed problemen te voorkomen? En wat kunnen we nu al proberen?

Sociaal
Hoe zorgen we dat het gebruik van de Crowd Safety Manager past bij wat gebruikers, bewoners en winkeliers belangrijk vinden?

Economie
Hoe zorgen we dat de Crowd Safety Manager echt iets toevoegt? Zodat het geld dat erin wordt gestopt, het waard is?

Juridisch
Wat mogen we van de wet wel en niet doen met de Crowd Safety Manager? Bij het maken van de oplossing én bij het gebruiken.